Hvordan det begyndte?

I slutningen af 1990'erne udtrykte Holiday Inn hotelgruppen og dets hoteller i Frankrig ønsket om en høj kvalitet og samtidig æstetisk tiltalende løsning ift. problematikken omkring faldulykker på deres hotel badeværelser. Den traditionelle bademåtte blev ikke længere betragtet som en hygiejnisk mulighed. 

SWISSGriP blev født!

GriP Safety Coatings AG, der blev kaldt GriP AntiRutsch Swiss GmbH, blev grundlagt i 2008 i Baar i den schweiziske kanton Zug. 

GriP har gennem årene udviklet sig til den førende producent af skridsikre belægninger til våde områder. GriP AntiRutsch, som det blev kaldt i den tysktalende verden og GriP AntiSlip / SWISSGriP internationalt, øgede sikkerhedsbevidstheden hos mange kendte producenter af brusenicher og badekar samt internationale hotelgrupper, klinikker, svømmehaller, båd bygherrer og mange offentlige faciliteter.

Sikkerhed er hovedprioriteten. GriP sikrer de højeste sikkerheds standarder i hele verden gennem løbende udvikling og 100% schweizisk fremstillede produkter. Schweizisk teknologi!

Se desuden: www.grip-antirutsch.com

GriP Danmark er partner og distributør for GriP AntiRutsch Swiss GmbH  i Danmark. GriP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed Actas A/S og drives som et produktnavn sammen med produktet SeniorTryghed.


Actas - vi sikre værdier


Seniortryghed - vær tryg i eget hjem


GriP skridsikker belægning